En verden fuld af reklameartikler

Med reklameartikler får du adgang til en helt ny verden fuld af produkter, der kan hjælpe dig med at vækste din virksomhed og få flere kunder i butikken. Reklameartikler kan gøre dig i stand til at placere din virksomhed i ”top of mind” af forbrugerne, så du altid er deres favorit, når de står og har brug for din service eller det produkt, som du forhandler.

Reklameartikler er meget mere end billige keyhangers og nøgleringe. Stort set alt kan blive omdannet til en reklameartikel, som forbrugeren kan få glæde af. I dette indlæg kigger vi nærmere på nogle af de mest kreative reklameartikler, som din virksomhed kan drage nytte af.

Isskrabere

Isskrabere er en rigtig fornuftig give-away i ugerne op til at nattefrosten sætter ind. Det er en brugbar ting, som dine kunder vil sætte pris på og snart ikke vil kunne leve uden. Samtidig er der en fin synlighed i det for din virksomhed, i og med at personen der skraber is af forruden vil se dit logo for sig hver morgen.

Isskrabere er dog ikke den ideelle reklameartikel til alle, og det kræver derfor, at du kender din målgruppe. Først og fremmest skal vedkommende have adgang til en bil, som denne skal bruge regelmæssigt. Dernæst bør du sikre dig, at der kan være en kobling imellem selve isskraberen og din virksomhed, da det ellers kan blive opfattet lidt tilfældigt. Sælger du bildele kan det fx være en udmærket reklameartikel.

Golfbolde

Udefra set kan golfbolde synes som en skæv reklameartikel, da det umiddelbart er nogle, som man ofte skyder væk, hvorefter man skal anskaffe sig nogle nye. Fordelene ved golfbolde er, at prisen per stk. er forholdsvis lav, og du kan derfor få rigtig mange på dusinet.

Golfbolde er en god give-away til dig, der har en målgruppe, der spiller golf.

Sadelovertræk til cykler

Danmark er muligvis det land i hele verden, der cykler mest. Stort set alle har en cykel, som de bruger regelmæssigt. Der er ikke mange ulemper ved at cykle i Danmark. Landet er fladt, cykelstierne brede og som oftest er der medvind. En ulempe kan dog være vejret. Det regner nemlig ret så ofte, hvorfor det er en god ide med et sadelbetræk.

Sadelbetræk til cyklen er en reklameartikel, som de fleste kan bruge. De er tillige nemme at distribuere, da du blot kan finde et sted med mange cykler og hænge et sadelbetræk på styret af de cykler, du kan se, der ikke har et betræk til sadlen. Herved kan du let komme af med dine betræk til en målgruppe, som du ved cykler.

Du behøver ikke nødvendigvis at have en bred målgruppe for at kunne benytte sadelbetræk som reklameartikel. Har du en snæver målgruppe, så kan du fastlægge nogle karakteristika og adfærdsmønstre, hvorefter du kan omdele dine betræk. Ved du fx at din målgruppe elsker hestevæddeløb, så kan du fx omdele dem på galopbanen.

Drikkedunke

Har du været i et klasselokale, så ved du, at stort set alle de studerende har en drikkedunk eller plastikflaske med vand stående på deres bord. Typisk bruger folk engangsflasker fra kildevand, som de køber i dyre domme i butikken. Dette er dog hverken særlig miljøvenligt eller sundt, da plastikflasker kan indeholde bakterier, hvis de ikke bliver vasket ofte og/eller grundigt.

En genanvendelig drikkedunk kan derfor være sagen. Det er et mere miljøvenligt alternativ, det er sundere, og typisk kan de indeholde meget mere vand og har en bekvem lukkemekanisme. Der er naturligvis mulighed for at få dit logo eller budskab placeret centralt på drikkedunken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *