Inspiration til dine salgsfremstød

Reklameartikler er ikke bare keyhangers med tryk, nøgleringe med vognpoletter eller kuglepenne, der kan deles ud på messen. Der findes efterhånden et utal af forskellige slags, som man kan bruge til alt lige fra at skabe synlighed på messen til at afhjælpe målgruppen med et problem, som denne måtte have. Efterhånden er det kun kreativiteten, der sætter grænser, og praktisk taget alle ting, der har en funktion, kan bruges som reklameartikel. I dette indlæg får du inspiration, som du kan tage med dig til din leverandør, når du skal have produceret reklameartikler næste gang.

Kaffekopper

Krus til kaffe, the og sodavand kan fås i mange forskellige designs. Fælles for dem alle er, at du er garanteret at skabe synlighed i alle landets kontormiljøer (både hjemmekontorer og virksomhedskontorer). Er din målgruppe derfor kontor- og vidensfolk, så er kaffekopper med tryk en oplagt reklameartikel. Ikke nok med at reklameartiklen har en høj funktionalitet, så kan du også være sikker på, at dit brand bliver associeret med et af dagens højdepunkter: Nemlig den første kop kaffe om morgenen.

USB-sticks

USB-nøgler er en oplagt reklameartikel til både IT-professionelle og studerende, der arbejder meget foran en computer. Med en USB-nøgle har du ikke særlig meget plads at skabe synlighed med, men du får til gengæld en reklameartikel, som modtageren vil elske at bruge over en længere periode. Faktisk kan du være heldig, at din USB-nøgle med dit logo på vil blive brugt hver dag i flere år.

USB-nøgler behøver ikke at være dyre. Prisen afhænger kraftigt af den plads, som du ønsker, der skal være på hver enkelt. De fleste bruger en USB-stick til at flytte dokumenter og billeder, og alt over 8GB bliver derfor sjældent brugt. Du behøver derfor ikke at overdrive med pladsen.

USB-nøgler har også den fordel, at du kan få dem leveret med indhold på. Har du en salgspræsentation, som du ønsker modtagerne skal få? Så kan du få den placeret på USB-nøglen, så det er det første, modtageren møder, når denne tilslutter din USB-nøgle. Det kan også være, at du har en reklamevideo, som du gerne vil vise. I såfald er USB-nøgler ideelle.

Powerbanks

Powerbanks er små mobile opladere, der kan bruges i en håndevending, når din telefon løber tør for strøm, imens du er på farten. Powerbanks fås i et væld af farver, modeller og former, og der er derfor rig mulighed for at få en, der passer til både dit brand og dit budget.

Powerbanks er en oplagt reklameartikel, som modtageren kan have glæde af i rigtig lang tid fremover. Med en powerbank vil du altid fremstå som en ven i nøden. Powerbanks er en oplagt reklameartikel, hvis du forhandler hardware eller software, eller hvis din målgruppe er unge mennesker, der typisk ikke kan undvære deres telefon i længere tid af gangen.

Paraplyer

I Danmark kan vi bryste af os at have rigtig mange regnvejrsdage. Det regner både i vinterhalvåret og især i sommerhalvåret, hvor der regelmæssigt er byger. I sådanne tilfælde er paraplyer guld værd, så man kan komme tørskoet frem.

Paraplyer har den fordel, at de er uundværlige, når en byge sætter ind. Samtidig har du rigtig meget plads, som du kan bruge til at få dit budskab frem med. En paraplys overflade er rigtig stor, og der er derfor også mulighed for at være kreativ med ord og udsmykning.

Selvom der er godt med plads på en paraply, så bør du dog være varsom med at overklistre din med lovprisninger af dit produkt. Hold det enkelt, stilrent og minimalistisk, da det er de færreste, der ønsker at fungere som levende reklamesøjle, når de går en tur ned igennem hovedgaden eller tager s-toget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *