Tips til den gode flytur

Den gode flyvetur kan være et vidt begreb efterhånden. Ofte er det bare noget som skal overstås og egentlig ikke gides. Sæderne er meget små og benpladsen er ikke større end, at kufferten lige kan stå der. Ud over det, snorker sidemanden måske lige højt nok. Men på trods af alt dette, er det ikke nødvendigt at flyveturen behøver at være dårlig. Du kan nemlig forberede dig selv på flyveturen og gøre det mere komfortabelt samt overskueligt for dig selv ved at følge nogle af følgende tips.

Vi kender alle, den ubehagelige følelse af ikke, at kunne sove på flyet, men der er altså metoder som gør dette en del lettere. For at forberede dig på din lur i flyet, kan du først og fremmest sørge for at det er muligt. Sørg for at være udmattet inden din rejse, det gør det i hvert fald en del lettere. De fleste lufthavne har små butikker til rådighed, som ofte sælger nat-briller og høretelefoner, så du har mulighed for, at sove komfortabelt. Ud over dette kunne det være en god ting at medbringe pude, så du ikke behøver ligge med hovedet op ad flyets ubehagelige glasfiber skrog.

Et andet godt trick til flyveturen er at sørge for underholdning. Flere og flere medbringer alt fra dvd-afspillere til smartphones med film og spil så du har mulighed for, at underholde dig selv.
Noget som de fleste mennesker gør forkert, er dog på trods af dette, at medbringe for stor hånd-baggage. Flyet er udstyret med kasser hvori baggagen kan placeres, men hvis du har for meget, kan det blive nødvendigt, at sidde med baggagen –hvilket gør flyveturen en hel del længere og meget ubehagelig.

Drik vand på flyet. Et af de vigtigste ting når du flyver, er nemlig at du ikke skal være dehydreret. Mange undersøgelser viser nemlig, at man skal sørge for, at drikke en masse vand fx når man rejser med fly til Antalya, da du meget nemt bliver dehydreret ombord på et fly og derfor let kan blive vag.

Hvis du er ude på en længere rejse er det også vigtigt at holde maven fuld. Noget som du skal holde dig fra, kan derimod være flyets’ mad. Sørg for, at købe godt ind med sunde og næringsfulde varer, inden du stiger ombord på flyet. Når du sidder i luften er det for sent og du må nøjes med den knap så appetitlige fly mad.

Når du så endelig ankommer til din destination, handler det om ikke at stresse. Find stille og roligt frem til det sted, der udleverer din kuffert og sørg for, at alt er som det skal være. Det er nemlig sådanne, at ikke alle lufthavne behandler dine ting ordentligt. Hvis du skulle være en af de uheldige der har fået ødelagt noget, har du dine rettigheder til at de betaler for skaderne og derudover også får en flykompensation af en eller anden art.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *